TILEZZA je novo ime za vrhunske Gres Porcellanato rektifikovane keramičke pločice inspirisane lepotom prirode kojima treba samo malo mašte da stvore predivan životni prostor.

Jednostavnim slaganjem TILEZZA pločica savršenih ivica, obezbeđujete razigran prirodni izgled površine, bez širokih fuga i ponavljanja. Tehnologijom rektifikacije svaka TILEZZA pločica se seče na tačnu dimenziju uz fino obrađene krajave tako da se može postaviti u savršen kontunirani niz.

TILEZZA pločice su trajno rešenje za podne i zidne površine u vašem  prostoru. Telo pločice je izrađeno Gres Porcellanato tehnologijom kojom se pločica izlaže temperaturama od 1.200 do 1.400°C formirajući kompaktnu masu. Zato su TILEZZA pločice preporučeno rešenje za sisteme podnog grejanja kao i sve površine izložene značajnim temperaturnim dejstvima.

TILEZZA je razvijena da bude deo svakodnevnog poslovnog života i domaćinstva, obezbeđujući šarm svakodnevnog luksuza. Površine TILEZZA pločica su posebno zaštićene i izuzetno otporne na mehanička dejstva, protivklizne, prijatne na dodir i lake za čišćenje i održavanje.

Poput života, TILEZZA je istovremeno živopisna, spontana, atraktivna i raznovrsna. Kroz odabir pločica možete izraziti svoj stil i iskusiti prednosti personalizovanog dizajna.  TILEZZA razume savremene dinamiku tržišta i nudi i lepotu i kvalitet. Bez kompromisa!

Nekada je dovoljna intuicija da se izabere pravi stil. Da bi se napravilo majstorstvo, potrebno  je hiljade ideja, nebrojani sati i intenzivan trud, kvadratni kilometri crteža i skica, i stotine testova da sada predstavimo 9 prelepih kolekcija i preko 50 pločica premium dizajna. To je TILEZZA.