Italgraniti Group je ponosan ponuditi svjetskim tržištima pločice koje u potpunosti odražavaju estetske kulture, stilske i tehničke izvrsnosti talijanskih izrađene proizvode. Fini dizajn proizvoda, asortiman boja i ukrasa, te korištenje state-of-the-art tehnologije i sirovina postavlja ih razlikuje oblik natjecanja.

Italgraniti zamisliti i stvoriti rješenja koje će zadovoljiti širok spektar dizajn zahtjeva za pokrivanje bilo koju vrstu površine, nudeći svojim klijentima inovacije u kombinaciji s iznimnom kvalitetom proizvoda i usluga.

Pločice mogu biti proizvedeni korištenjem različite tehnologije i različite materijale. Italgraniti je porculan kamena je kompaktan materijal s niskim poroznosti, idealna je kao zatvoreni podne obloge i vanjsku asfaltiranje jer je vrlo teško. Pri odabiru pločica trebali biti svjesni da je kontekst je drugačiji, s različitim zahtjevima koji se stavi na odabranim pločicama: Jesu li oni u zatvorenom prostoru ili na otvorenom? Je li komercijalne ili stambene zgrade? Hoće li se polagati pločice na podu ili na zidovima?

Kao ekskluzivni Adelaide dobavljač Italgraniti proizvoda, Italia Ceramics osoblje imaju stručnost će vam pomoći da odaberete pravo pločice za vaše aplikacije.

Italgraniti Logo