NOVO! NOVO! NOVO! TECE INTELLIGENTE HAUSTECHNIK! AKCIJA -15% DO KRAJA GODINE!

NOVO! NOVO! NOVO! TECE INTELLIGENTE HAUSTECHNIK! AKCIJA -15% DO KRAJA GODINE!

posted in: Novosti | 0

NOVO U NAŠOJ PONUDI.

 

 TECEprofil je provjeren predzidni sustav za brzu i učinkovitu izradu zidnih pregrada u kupaonici suhom metodom ugradnje. Upravo u modernim kupaonicama TECEprofil svojim skrivenim ugradbenim sistemom nudi jasne prednosti u odnosu na tradicionalnu mokru ugradnju.

Pregradni zidovi, kutna rješenja i samostojeći zidovi se mogu brzo ugraditi u kupaonicu sa samo nekoliko pojedinačnih dijelova. Zbog svoje izvanredne fleksibilnosti, TECEprofil nije samo prikladan za pojedinačne projektne gradnje, nego također nudi nedvojbene prednosti za velike objekte s različitim kupaonskim i toaletnim rješenjima. Nevezano je li potrebna instalacija bez prepreka ili kutna instalacija, prikladni modeli su odmah pri ruci.

TECEprofil već danas zadovoljava zahtjeve budućnosti u pogledu zvučne izolacije, stabilnosti, univerzalne uporabe i jednostavne ugradnje.

TECEbox je TECE vodokotlić za mokru ugradnju u predzid ili ispred masivnog zida. Isporučuje se tvornički predmontiran i zapečaćen. Time je vodokotlić potrebno otvoriti tek u završnoj fazi instalacije. Nedirnut pečat jamči potpunost i čistoću spremnika. TECEbox je dostupan u visinima za standardnu instalaciju i za nisku instalaciju od 820 mm.

TECE vodokotlić jamči kvalitetu i sigurnost po pristupačnim cijenama

Serijska montaža na TECEprofil vezicu

Preporuke za montažu: serijska montaža na TECEprofil vezicu. Ovdje se vrši jednostavni spoj između TECEbox i profilne vezice pomoću kutnog zgloba.
TECE-vodokotlić – uistinu univerzalni
 TECE ugradbeni vodokotlić je univerzalno primjenjiv standardni vodokotlić. Uz samo dva tipa vodokotlića i identičnom unutarnjom garniturom višestruko je primjenjiv – zahvaljujući provjerenoj tehnologiji robustan i pouzdan.

Sigurnosni spremnik od 10 litara:
Količinu ispiranja moguće je prilagoditi različitim potrebama. Vodokotlić je tvornički postavljen na 6 / 3 litre ispiranja. Preostala količina od 4 litre dopušta jaču energiju ispiranja i odmah je dostupna za dodatno ispiranje, ukoliko je potrebno.
Za najnovije sustave je dostupno postavljanje na 4.5/3 litre za uštedu vode
Za hidraulički problematične sustave, vodokotlić nudi opciju s 9 litrenim ispiranjem.

Tvornički zapečaćen
Robustan spremnik vodokotlića izrađen je od plastike otporne na udarce te je potpuno predgotovljen i zapečaćen u tvornici. Revizijsko okno je zapečaćeno što znači da je slijedeće otvaranje potrebno tek pri samoj instalaciji.

 Kolekcija ekskluzivnih aktivacijskih tipki samo za TECE vodokotliće. Široka ponuda zadovoljava sve potrebe, kako privatnog tako i javnog sektora. S pokrovima od stakla ili plemenitog čelika, TECE aktivacijske tipke za ispiranje upotpunjuju visoku kvalitetu kupaonice.

Uvijek kompatibilno – TECE aktivacijske tipke
Da li dizajnerska tipka za aktiviranje, aktivacijska tipka ili tipka za WC – u svakom slučaju se misli na isto. TECE nudi mnogobrojne mogućnosti za dizajn Vaše kupaonice.