Linijski slivnici za tuš kabine

Linijski slivnici za tuš kabine

posted in: Novosti | 0

Poznati proizvođač plastičnih cevi iz Aranđelovca predstavio je novi brend na našem tržištu – slivnike Confluo.

Novi Confluo slivnik predstavlja potpuno rešenje za odvod vode u kupatilu. Proizvodi se sa jednim, dva ili tri ulaza i izlazom sa podesivim uglom. Dizajn sifona je kreiran sa visokom funkcionalnošću kako bi se sprečio ulaz gasova iz kanalizacije, pa čak i u slučajevima kada voda u slivniku potpuno ispari.

Na telo slivnika moguće je montirati nosač hidroizolacije koji omogućava montažu na način koji u potpunosti sprečava prolaz vode između slivnika i okolnog betona. Visina slivnika se može povećati praktično neograničeno umetanjem cevi prečnika 110 mm između tela slivnika i slivničke rešetke.

onfluo slivnik proizveden je od visoko kvalitetnog polipropilena, materijala izuzetno pogodnog za kvalitetan drenažni sistem koji ima visoku čvrstoću na pritisak, malu težinu a pritom i ekološki pogodan, otporan na koroziju, udarce i toplotu, jednostavan za održavanje i otporan na hemikalije.

Velika prednost Confluo slivnika je položaj priključka za izliv koji je pozicioniran na istoj visini kao i podloga, što omogućava kompletno čiščenje tela slivnika od taloga.

U ponudi se nalaze 4 vrste slivnika: Standard, Premium, Gardino (za eksterijere) i Top (za ravne krovove). Premium slivnici su u obilku linije, niskog profila i zauzimaju malo prostora ispod poda. Rešetka je izrađena od nerđajućeg čelika sa opcionim staklenim dodacima.